A+ A A-

Kjøleskapet er på plass

  • Overordnet kategori: Huset
  • Kategori: Kjøkken
  • Treff: 4847


Da vi flyttet hadde vi med oss et alt for stort kjøleskap. Det er et Whirlpoool side-by-side som vi er alt for glad i til at ville selge det med leiligheten. Dessverre viste det seg at det hadde gått litt fort i svingene, og skapet ble ødelagt i flyttingen. Etter en sommerferie og masse oppussing, fikk vi endelig sendt det til reparasjon. Nå er prydskapet satt på plass i nisjen sin.


Vi flyttet altså fra fjerdeetasje i en bygård på St. Hanshaugen i Oslo. Det tålte ikke skapet vårt og vi måtte sende det på reparasjon. Dette er et voksent skap som veier ganske mye. Jeg fikk heldigvis gode råd i forhold til å få det levert uten å bruke dyre transportbyråer. - Ta av dørene og hiv ut all innmaten, sa kjøleskapmannen. Nå kunne plutselig AG og jeg alene flytte rundt på skapet. Det fikk til og med plass i bilen vår.

Gleden var til å ta og føle på da vi endelig fikk beskjed om å komme og hente skapet. Vi lot det stå over natta uten dører, og så monterte vi, vasket, og satte inn kontakten. Veldig godt å høre det velkjente pipet da det startet. Allerede samme dag som vi satte i kontakten flyttet vi alle matvarene over fra det gamle kjøleskapet.

Her følger noen bilder fra kjøkkenet slik det ser ut nå. Det eneste som mangler nå er maling på foringene, sokkelfronter, len liten bit lyslist, fug på flisene og en kaffemaskin - ja og taklister. Jo, og en avtrekksvifte. Og taklys. Jaja... litt er det nå enda igjen, da gitt.


Kjøleskapet er på plass i kroken sin.


Det begynner å se ut som et kjøkken.


Det var ekstra deilig å få inn ovn og platetopp.


Sokkelfronter mangler.


Vask, benk og fliser i skjønn forening.