A+ A A-

Badet har fått møbler

Rørleggeren har vært her og hengt opp vasken med skapet under, montert bereder og fått opp både dusj og servantbatterier. Vi kan trykke ned i do med to ulike mengder vann, og vi kan vaske oss på lankene. Teorietisk kan vi ta en dusj, men det blir mye søl siden dusjveggene ikke er på plass.


Mannen med rørtang var hos oss i to dager. Nå er alt koplet opp og vannet strømmer fra alle steder det skal renne vann ut av. Det som mangler er dusjveggene, alt elektrisk (kommer på mandag), knagger og hengeting. Ja, og dør. Den skulle egentlig blitt hengt opp i dag, men jeg regner med at siden vi ikke skal være hjemme i helgen har den monteringen blitt skøvet på. Nada problema.


Det henger litt ledninger her og der, men vannet strømmer ut av servantbatteriene :)


Det ser nesten ferdig ut. Dette blr så bra!


200-liters varmtvannsbereder. Nå kan AG dusje hur lenge som helst! Den skal så klart bokses inn med fliser av samme type som resten av veggene. Den står altså der det før var dør inn til soverommet - inn på soverommet.


Doen har fått knapper. Liten for bimmelibom, og stor for bommelibom.


Dusjen sett fra der vaskemaskinen og tørketrommelen skal stå. Dørene skal stå rett på innsiden av de mørke dekorflisene. De er helt rette og kan skyves inntil veggene slik at det er enkelt å gå forbi til vm og tt.