A+ A A-

VI HAR DO!

Nei, jeg snakker ikke kebab! Jeg snakker om at vi kan gå på do! Wo-hoo! Hagen har begynt å legge fliser på veggene, og det første han flisla var kassa rundt toalettet. Onsdag 19. juli var en merkedag: Vi kunne late vannet på egen eiendom :)

 

Det har gått bedre enn først fryktet. Morgenene har vært verst, for ting har en tendens til å haste litt etter åtte timer i bingen. Det har stort sett handlet om å stå opp og løpe på jobb. Dusjing og andre do-besøk har vi gjort hos Kristin. Hun fikk nytt bad mens hun var på ferie, og vi er veldig takknemlige for at vi fikk låne det.

Dette betyr selvsagt ikke at badet er ferdig, vi har ennå hverken strøm eller vann (så bøtta må brukes til å skylle ned med). Det ser imidlertid ut til at vi kan ha noe å bruke til helgen. Vi skal på bryllupsfest, og det hadde vært fint å slippe å låne bad hos noen andre.

Her følger noen bilder fra den siste uken og litt til.


Her er veggen der døra til toalettet var før. Veggen skal gipses, tapeteseres og males.


Dette er den nye døra til badet. Well, selve døra er ikke der - det ser du sikkert. Dette er altså der det før var gang, og veggen mellom gangen og badet er borte.


Hva, eller eventuelt; hvem døde her? Jeg vet ikke helt hva det er, men at det har noe med fuktsperra bak filsene å gjøre, det er jeg ganske sikker på.


Avløpsrøret fra naboen over går litt for langt ned til at det var pent å senke taket helt under. Vi får en 14 cm dyp boks tvers over taket.


Her har elektrikeren begynt å gjøre i alle fall meg glad. Vi får ikke mindre enn fire brytere på badet: Dimmer til downlights i taket, bryter til lyset over speilet, bryter til avtrekksvifta på badet og bryter til varmekablene i gulvet. I tillegg kommer det et lite panel litt lenger opp med innebygget radio! Er det fett, eller?


Første lag med smøremembran er lagt. Det lukta kanskje mer pjuk enn mye jeg har lukta på før.


Noen gleder seg til doen er på plass... å holde seg i to uker er lenge!


Så nære, men likevel så langt unna. Ramma til den vegghengte dossen er på plass. Men ingen skål...


Og her er den! La toalett!


Første veggen som ble fliset helt ferdig. Dette er mot kjøkkenet - der det før var gang. Foldedøra gikk inn til høyre der det nå er vegg.


Gulvflisa. Ikke så lett å se fargen, men det blir litt lærfargeaktig. Hest, asså. Bøffel.