A+ A A-

Badet

Leiligheten er nå solgt. Artiklene om oppussingen lever imidlertid videre.
Badet ble totalrenovert sommeren 2006. Murermester Glenn Hagen og hans samarbeidsprtnere gjorde hele jobben på ca. seks uker. Badet hadde separat toalett, og var omtrent halvparten så lite som i dag. To vegger ble revet og en ny ble satt opp. Vartmvannsbereder ble bygget inn i døråpningen til soverommet og bokset inn på utsiden av badet.

Badet har fått møbler

Rørleggeren har vært her og hengt opp vasken med skapet under, montert bereder og fått opp både dusj og servantbatterier. Vi kan trykke ned i do med to ulike mengder vann, og vi kan vaske oss på lankene. Teorietisk kan vi ta en dusj, men det blir mye søl siden dusjveggene ikke er på plass.

Add a comment Les mer: Badet har fått møbler

VI HAR DO!

Nei, jeg snakker ikke kebab! Jeg snakker om at vi kan gå på do! Wo-hoo! Hagen har begynt å legge fliser på veggene, og det første han flisla var kassa rundt toalettet. Onsdag 19. juli var en merkedag: Vi kunne late vannet på egen eiendom :)

Add a comment Les mer: VI HAR DO!

Vi pusser opp på badet

Da vi dro på ferie i midten av juni 2006 var det bare noen få dager til Glenn Hagen og hans menn startet oppussingen av badet vårt. Mandag eller tisdag gikk de løs på veggene med slegge. Tre uker senere kom vi hjem til et bad i opprør. Vi hadde fått en SMS med beskjed om at det nok kom til å se litt rufsete ut hjemme. Det gjorde det, men vi var altså forberedt. Nå ser vi frem til minst et par uker uten toalett og dusj. Hvor lenge kan man egentlig holde seg?

Add a comment Les mer: Vi pusser opp på badet