A+ A A-

Planlegger du bryllup?

  • Overordnet kategori: Artikler
  • Kategori: Diverse
  • Treff: 9882

Alle som har vært med på å planlegge et bryllup vet at det er tidkrevende, noen ganger vanskelig, og som regel ganske dyrt. Her er tre DVD-filmer som kan gjøre det hele litt enklere, litt mer personlig, og litt rimeligere.

Denne DVD-samlingen med tre filmer skaper den perfekte guiden for alle som ønsker å lære hvordan man lager et spektakulært, fargerikt og iøynefallende bryllup med et personlig preg, til en brøkdel av kostnadene i forhold til de profesjonelle.

Våre eksperter guider deg gjennom en rekke prosjekter med enkle, inspirerende instruksjoner for å hjelpe deg å mestre teknikkene og å oppnå imponerende resultater. Enten du er nybegynner eller ikke, vil dette bidra til å øke dine ferdigheter slik at du kan lage dine egne blomsteroppsatser, trykksaker og dekorasjoner.

I tillegg til trinn-for-trinn-demonstrasjoner, inkluderer filmene også en omfattende guide til de grunnleggende ferdighetene du trenger, lister over materiell og utstyr for hvert prosjekt, samt praktiske råd for å hjelpe deg å oppnå et profesjonelt resultat.

Du vil motta ekspertråd om bryllupsetikette, farger og temaer, forberedelse og lagring i forkant av den store dagen, kostnads- og tidsbesparende tips, den viktige presentasjonen og alt annet du trenger å vite for å sette ditt personlige preg på hvert element av bryllupet, fra invitasjoner til bryllupsfesten.

Bryllupsdekorasjoner - 110,- Kjøp den her
Dette er den perfekte guiden for deg som ønsker å lære å lage imponerende og iøynefallende dekorasjoner til et bryllup.

Bryllupsblomster 110,- Kjøp den her
Dette er den perfekte guiden for alle som ønsker å lære å lage fargerike, iøynefallende blomsterdekorasjoner til et bryllup

Tekster til bryllupet 110,- Kjøp den her
Du får ekspertråd om ordlyden, bryllupsetikette og passende papirtyper, fra å bruke stempler, pressede blomster, dekorasjoner, bilder og så videre.

Kjøp alle tre DVD-filmene - 249,- Kjøp den her