A+ A A-

Leie feriehus i Spania?

Her kommer en liten familieannonse: Faren min eier et stort herskapshus i Spania som han leier ut på døgnbasis. Huset som ble bygget i 1730 kalles Casa JerezAna og ligger svært sentralt til i Jerez de la Frontera. De siste årene er det rehabilitert fra gulv til tak, og fremstår i dag som en flott og herskapelig bygård. Huset er på totalt ca. 1000 kvm og ca. 500 kvm delt opp i tre enhetere er til utleie.

Hovedhuset med seks soverom og seks bad
Alle rom har marmor eller kalde og behagelige fliser. Her kan man bo opptil 12 personer i seks dobbeltrom alle med eget bad. Fellesområdet består av to stuer, en spisesal med god plass, et litt mer intimt spiserom og et stort kjøkken. I tillegg har leiligheten egen takterrasse og en stor patio.

Piso MyM
Dette er en leilighet som passer til en liten familie eller noen få venner. Det er tre soverom med dobbeltrom. Ett bad, oppholdsrom og et lite kjøkken.

Apartemento de la Bodega
Dette er den minste og også den nyeste leiligheten. Ale ble bygget nytt i 2005 og leiligheten inneholder bad, soverom til to, oppholdsrom og kjøkken.

Alle leilighetene har tilgang til Patioen.

Gå inn på hjemmesiden for å lære med om huset, byen og hva man gjør i og omkring Jerez.